About Us
H Johsun Heaters Ltd ξεκίνησε από το 1980 ως μια μικρη οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας, βασίζεται στην κατασκευή υψηλής αποδοτικότητας ηλιακών συστημάτων με την εφαρμογή της τελευταίας τεχνολογίας στην παραγωγική διαδικασία. Ο ύψιστος μας στοχος ειναι η παροχή υψηλής αποδοτικότητας ηλιακών θερμικών συστημάτων, εξαιρετικής ποιότητας με πρωταρχικό στόχο τις ανάγκες του πελατη.

Η εταιρεία μας είναι πρωτοπόρος, στη κυπριακή αγορά ηλιακών θερμοσίφωνων με συνεχή τεχνολογική αναβάθμιση. Σημαντικά ορόσημα της ιστοριας της εταιρείας είναι σύσταση παραγωγής υψηλής πιέσεως χάλκινων κυλίνδρων για ηλιακά συστήματα απο το 1985 και η παραγωγή συλλεκτών με συγκόλληση φύλλων χαλκού με υπέρηχους από το 1992. Ακολουθώντας τις οδηγίες της ΕΕ τα προιόντα μας φέρουν την σήμανση CE. Η οικογένεια συλλεκτών της εταιρείας μας έχει πιστοποιηθεί με τα πρότυπα ΕΝ 12975-1 και ISO 9806 και φέρουν την ανώτατη διάκριση Solar Keymark.

Σήμερα η εταιρεία μας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από θερμοσιφωνικά συστήματα και κυλίνδρους ζεστού νερού από 100 εώς 500 λίτρα. Επιπλέον προσφέρουμε ηλιακά συστήματα υποβοήθησης θέρμανσης χώρου και κεντρικά συστήματα ζεστού νερού χρήσης για μεγάλες κτιριακές μονάδες όπως ξενοδοχεία. Η εταιρεία έχει την δυνατότητα κατασκευής 15,000 συλλεκτών και 4,500 κυλίνδρων ζεστού νερού το χρόνο.

Η μεγάλη παράδοση που έχουμε στην Κυπριακή αγορά στην παραγωγή ηλιακών συστημάτων μας έδωσε τη δυνατότητα να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες της εταιρείας μας στο πεδίο της μελέτης, σχεδιασμού και της εγκατάστασης φωτοβολταικών συστημάτων. Η τεχνογνωσία και η μακρόχρονη πείρα του προσωπικού μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε έργα μεγέθους από 1kW μέχρι μεγάλα έργα αρκετών Μεγαβάτ.

Από το 2009 έχουμε εγκαταστήσει πέραν των 5MW σε φωτοβολταϊκά συστήματα. Παρέχουμε συστήματα συμψηφισμού (Net-metering), Net Billing καθώς και παντός τύπου αυτόνομων συστημάτων.

Η εταιρεία κατέχει πιστοποιητικό ποιότητας ISO 9001 :2008 από το 2011.