About Us

Το ινστιτούτο Roulla's Spa Center άνοιξε τις πόρτες του για να προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις ομορφιάς και υγείας με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της αισθητικής κοσμετολογίας και με απόλυτη προσήλωση στον μόνιμο στόχο για υψηλή ποιότητα παροχών. Σας προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες του σε ένα χώρο φτιαγμένο για όσους επιθυμούν χαλάρωση, ευεξία και αναζωογόνηση. Οι παροχές του χώρου αφορούν περιποιήσεις Προσώπου, Σώματος, Αποτρίχωσης και Άκρων καλύπτοντας σφαιρικά την ανάγκη για ολοκληρωμένη ομορφιά και υγεία.

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, είτε είναι η απλή χαλάρωση μετά από μια δύσκολη ημέρα, η προετοιμασία σας για ένα μεγάλο γεγονός όπου πρέπει να ακτινοβολείτε ή η αντιμετώπιση σοβαρότερων καταστάσεων του δέρματος όπως η ακμή, οι πανάδες, οι ρυτίδες ή η κυτταρίτιδα, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στην ειδική του Roulla's Spa Center. Θα σας προτείνει τον κατάλληλο συνδυασμό αγωγών και καλλυντικών προϊόντων για τις δικές σας μοναδικές ανάγκες.

Επισκεφθείτε μας για να γνωρίσετε την εμπειρία του χαλαρωτικού μασάζ, των εξειδικευμένων θεραπείων και όχι μόνο και σας υπόσχόμαστε πως θα ανυπομονείτε για την επόμενη συνεδρία!