The Company
 
Η εταιρεία μας, Kaylana Ltd ιδρύθηκε το 2007 και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης εμπορευμάτων. Με έδρα την Λευκωσία παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλα τα μέρη της Κύπρου. Οι υπηρεσίες της επιχείρησης μας παρέχονται τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, και στους πελάτες μας συμπεριλαμβάνονται μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στο νησί μας. Η εταιρεία μας πιστεύει στην παράδοση της δυνατής υπηρεσίας στους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες μας μέσω ισχυρής επικοινωνίας και της άριστης ομαδικής εργασίας.

Σκοπός: Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μας μέσω της παροχής ανώτερης ποιότητας υπηρεσιών και στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Όραμα: Να καταστούμε μία από τις καλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών στην Ευρώπη.

 

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

  • Μεταφορές και διανομή σε Λευκωσία, Λάρνακα, Παραλίμνη - Πρωταρά (Αμμόχωστο), Λεμεσό, Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς και περίχωρα.
  • Διεθνής μεταφορές σε συνεργασία με μεγάλους διεθνής οργανισμούς
  • Υπηρεσίες μετακόμισης για μικρές εργασίες ιδιωτών καθώς και μετακομίσεις για εταιρίες, αποθήκης, γραφείων και ολόκληρων κτηρίων.
  • Υπηρεσίες διαμόρφωσης αποθήκης, συγύρισμα, μετατόπισης αγαθών, τοποθέτηση ραφιών κ.α.
  • Υπηρεσία παράδοσης στο σπίτι σε πελάτες λιανικής.
  • Αποσυναρμολόγηση, συναρμολόγηση και τοποθέτηση επίπλων, προϊόντων σκίασης και άλλων προϊόντων DIY
  • Υπηρεσία καταμέτρησης αποθεμάτων (stock - taking) έγκυρα, αντικειμενικά και με εκπαιδευμένο προσωπικό
  • Παραχώρηση εκπαιδευμένου προσωπικού ή και οχημάτων για εργασίες προσωρινής ή μακροπρόθεσμης διάρκειας σε όλους τους τομείς διαχείρισης εμπορευμάτων logistics.
  • Ομάδες φόρτωσης και εκφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων
  • Υπηρεσία μεταφοράς και ανέγερσης εκθεσιακών περιπτέρων.

Έχουμε ειδικευμένες ομάδες ανθρώπων για την εκφόρτωση ή φόρτωση οποιονδήποτε εμπορευματοκιβωτίων διαθέσιμες για ταυτόχρονη εργασία σε περισσότερα από ένα κάθε φορά. Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε την αποθήκευση και διανομή ή παράδοση των εκφορτωμένων αγαθών κατευθείαν σε συγκεκριμένο προορισμό που ζητείται από τον πελάτη μας. Η παράδοση οποιουδήποτε προϊόντος γίνεται με την ακραία προσοχή για να εξασφαλιστεί η ασφαλή άφιξή του σε οποιονδήποτε προορισμό. Μέσω της συνεργασίας μας με διεθνής εταιρείες μεταφοράς προσφέρουμε επίσης υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διεθνών μεταφορών και logistics.

H εταιρεία μας, Kaylana Ltd διαθέτει διάφορα οχήματα, διαφόρων μεγεθών για διαφορετικές εργασίες. Βαριά φορτία μπορούν να μεταφερθούν και να παραδοθούν με ασφάλεια σε όλες τις πόλεις με την ίδια ασφάλεια και αξιοπιστία όσο και τα ελαφριά φορτία. Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες μετακόμισης τόσο για μικρό-μετακομίσεις, μετακομίσεις οικίας όσο και μετακομίσεις αποθηκών, γραφείων και πολυώροφων κτηρίων. Αναλαμβάνουμε την οργάνωση, σχεδιασμό, πακετάρισμα, μεταφορά και τοποθέτηση όλων των ειδών προς μετακόμιση με προσοχή, ταχύτητα και επαγγελματισμό για πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

Έχουμε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες λιανικής παρέχοντάς τους υπηρεσία καταμέτρησης αποθεμάτων stocktake με εκπαιδευμένο προσωπικό και στον χρόνο και ωράριο που χρειάζονται. Η υπηρεσία προσφέρει αντικειμενικότητα, σωστά αποτελέσματα και επιτρέπει στον πελάτη να συγκεντρωθεί στο αποτέλεσμα και όχι στην ίδια την διαδικασία εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και κόστος. Διαθέτουμε ομάδες εκπαιδευμένου προσωπικού το οποίο μπορεί να αναλάβει θέσεις εργασίας όταν υπάρχουν αυξημένες ανάγκες, για προσωρινή ή μακροπρόθεσμη διάρκεια σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών διαχείρισης αποθεμάτων σε αποθήκες και καταστήματα.

Σε γενικές γραμμές οτιδήποτε μας ζητηθεί από τον πελάτη εμείς θα προσπαθήσουμε να το εξασφαλίσουμε την καλύτερη λύση για την μέγιστη ικανοποίησή τους. Μέσω αυτού του χρονικού διαστήματος από την ίδρυσή μας καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας για προσφορά υπηρεσιών αποδοτικά και αποτελεσματικά. Αυτό μας έχει βοηθήσει να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας σε καθημερινή βάση, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας εντός των καθορισμένων χρονικών πλαισίων. Είναι πολύ σημαντικό για την εταιρία μας η τυπικότητα με όλους τους πελάτες μας και η προσφορά των καλύτερων τιμών μέσω διαπραγματεύσεων για κάθε συμφωνία.

Η εταιρεία μας, Kaylana Ltd έχει καταρτίσει πολιτικές και διαδικασίες για ευθυγράμμιση με τα συστήματα ISO διαχείρισης ποιότητας, προστασίας του περιβάλλοντος καθώς και ασφάλειας και υγείας στην εργασία. Τα θετικά σχόλια, υψηλή ικανοποίηση και οι συστατικές και ευχαριστήριες επιστολές που λαμβάνουμε μας ωθούν να διατηρούμε και να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας για όλους τους υφιστάμενους και μελλοντικούς μας πελάτες.